Dunne crostini met bruschetta van gele tomaat, basilicum en Scarlet cress.
Auberginekaviaar met gegrilde paprika en groentechips. Met peper/citroenolie en rock chives
Tonijntartaartje met groene olijven tapanade en Salicorna cress
Carpaccio van bresaola met gegrilde artisjok en een pecorino koekje
Geconcentreerde heldere groenten/kruiden bouillon met gemarineerde groenten aan grissini.
Taartje van filo, courgette, thijm, geitenkaas, honing en pijnboompitjes.
Roodbaarsfilet met lichte bechamel en groententopping (romanesco, bloemkool, broccoli, rode biet)
In zijn geheel gebraden staartstukken met een saus van gecarameliseerd ui, rode wijn en pruimen. Op een cirkel van pommes dauphinois.
3 soorten kaas met huisgemaakte vijg/balsamico chutney en crostini
Panna Cotta met sinaasappelcarpaccio en bitterkoekjescrumble